Pot met vijf miljard subsidie gaat in september weer (kort) open

Collectieve aanvraagronde in West-Friesland via Duurzaam Ondernemersloket

Gaat u hernieuwbare energie produceren of CO2-verminderende technieken toepassen en heeft u een grootgebruikaansluiting*. Dan komt u mogelijk in aanmerking voor de subsidie Stimulering Duurzame Energieproductie en Klimaattransitie (SDE++). De pot met vijf miljard gaat weer open van 21 september tot 30 oktober. Het zaak deze kans niet te missen en er op tijd bij te zijn.

De vernieuwde SDE++ stimuleert het reduceren van CO2 in de volle breedte en dat biedt nog meer mogelijkheden op subsidie. Het Duurzaam Ondernemersloket  ondersteunt in het kader van West-Friesland Energiepositief het bedrijfsleven bij de energietransitie.

SDE++subsidie

Met negatieve rente op spaargeld, springen zonnepanelen eruit als het gaat om rendement op de investering.

Met de SDE++-subsidie is dat al gauw bijna 15% . Extra rendabel wordt de investering als de installatie collectief wordt ingekocht waardoor de kosten naar beneden gaan.

 

 

Met ondersteuning van het West-Friese bedrijfsleven en de gemeenten, vindt er momenteel een nieuwe collectieve aanvraagrond plaats via het Ondernemersloket plaats.

Hoe doet u mee?

Dat is heel eenvoudig. Mail ons en wij vertellen u de mogelijkheden. Mail naar: info@duurzaamondernemersloket.nl. Bellen kan ook tijdens kantoortijden: 0229 714 310.

*Een elektriciteitsaansluiting van meer dan 3x80A (​ampère).

Terug naar nieuwsoverzicht