BEplusWF-energiescan

Wist u dat een doorsnee MKB-bedrijf gemiddeld 19% energie kan besparen? Een investering die zich binnen twee jaar terugverdient in duurzaam rendement! Hoeveel kan dat u opleveren? De BEplusWF-energiescan geeft u objectief advies over besparingsmogelijkheden. De scan wordt tegen een scherp tarief uitgevoerd. Wij zijn er voor u en hebben geen winstoogmerk.

De BEplusWF-energiescan levert u veel op, namelijk:

  • inzicht hoeveel u op uw stroom- en gasverbruik kunt besparen;
  • advies met concrete en uitvoerbare mogelijkheden tot energiebesparing. U bepaalt uiteraard zelf met welke geschikte leveranciers u in zee gaat. Die gaan dat voor u realiseren;
  • advies over concrete en uitvoerbare mogelijkheden om zelf energie op te wekken met daarbij een overzicht van geschikte leveranciers die dat voor u kunnen realiseren;
  • inzicht in subsidie- en/of financieringsmogelijkheden.

Met de resultaten en de conclusies uit de energiescan toont de BEplusWF-adviseur aan welke investeringen u het meeste opleveren. Voor de uitvoering kunt u een beroep doen op de betrouwbare partners van het Energie Combinatie West-Friesland.

Het tarief voor de energiescan is afhankelijk van de grootte van uw bedrijf. Dit bedrag ligt tussen de € 300 en € 1.250 (ex. BTW).

Bent u geïnteresseerd in het laten uitvoeren van de BEplusWF-energiescan? Meldt u dan aan via info@beplus.nl of klik op onderstaande knop en vul ons contactformulier in. Eén van onze specialisten neemt contact met u op voor een aanbieding op maat.