Collectieve inkoop zonnepanelen: doorlopende acties

Collectieve inkoop van zonnepanelen, daar worden we allemaal beter van!

Wat zou het fantastisch zijn als er straks ook op dit bedrijventerreinen meer energie wordt opgewekt dan verbruikt. Dat is goed voor het klimaat en tegelijkertijd voor uw portemonnee. U kunt deze ambitie helpen waar te maken door mee te doen aan het project West-Friesland Energiepositief. Daarmee kunnen we als bedrijfsleven koploper in energiebesparing worden. Positieve energie met minder kosten; daar worden we allemaal beter van!

Het kan! Want met steun van de gemeente Hoorn, de provincie Noord-Holland en alle vertegenwoordigende ondernemersorganisaties is bedrijventerrein Hoorn 80 inmiddels al een eind op weg. Er wordt al veel geld en energie bespaard. Het succes is aanleiding om de gezamenlijke inkoopactie uit te breiden naar alle bedrijventerreinen in Hoorn en daarna heel West-Friesland: WFEplus.

Door met nog meer bedrijven samen zonnepanelen in te kopen wordt het individuele voordeel op de investering alleen maar groter! Wilt of kunt u niet zelf financieren? Wij vinden samen een oplossing waarmee u direct profiteert van een lagere energierekening!

Als u meer wilt weten – ook over andere energiebesparende maatregelen – kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen: info@beplus.nl of 0229 – 714 310. WFEplus is een initiatief zonder winstoogmerk, van en voor de Hoornse ondernemers zelf.  Er worden regelmatig collectieve inkoopacties gehouden: u kunt (ook als buiten Hoorn bent gevestigd) op ieder moment informeren naar de mogelijkheden om mee te doen!