De corona-pandemie en de noodzakelijke maatregelen raken ons allemaal. In dit bericht wensen wij u daarom om te beginnen daarmee alle sterkte. De BEplusWF en onze projecten als Hoorn Energiepositief staan gelukkig nog steeds voor u klaar om te helpen met besparen en verduurzamen. Juist nu! Misschien heeft u juist nu behoefte om even te praten over wat verstandig is of niet: wij staan voor u klaar.

Een lichtpuntje is misschien dat de energieprijzen dalen en dit daarom het ideale moment is om over te stappen op een andere energieleverancier. Want dat is uw eigen BEplusWF ook. U heeft nu mogelijk ook meer tijd om dit regelen en daarmee te investeren in structurele verlaging van uw kosten.

Wij leveren stroom en gas zonder vaste contracten, opzegtermijn en -boetes. Dat doen wij met gelijkwaardige en plezierige samenwerking tegen de laagste tarieven. En omdat u op ieder moment kunt opzeggen weet u meteen zeker dat we elke dag tot het uiterste voor u gaan. BEplusWF is namelijk dé energieleverancier van de West-Friese ondernemers zelf. Stuur ons een mailtje en wij regelen uw overstap of rekenen eerst voor u uit hoeveel kunt besparen.

BEplusWF kan de volledige dienstverlening blijven uitvoeren met inachtneming van alle door het RIVM voorschreven preventieve maatregelen:

  • de collectieve inkoopactie van zonnepanelen, waardoor u extra bespaart, gaat gewoon door;
  • onze specialisten kunnen binnen uw bedrijf nog steeds een zonne- of volledige energiescan uitvoeren;
  • het installeren van zonnepanelen gaat gewoon door (binnenkort weer een update van gerealiseerde projecten);
  • advisering over en uitvoering van duurzaamheidsprojecten, inclusief het volledig verzorgen van de subsidieaanvragen.

Financiering van uw duurzaamheidsinvesteringen

Met de West-Friese gemeenten en de banken zijn wij aan het bespreken hoe we onze financieringsmogelijkheden kunnen uitbreiden op een manier dat u hier niet direct geld in hoeft te stoppen. BEplusWF blijft  dan eigenaar van de installatie tot u deze over kunt nemen. U profiteert zonder eigen geld in te brengen direct van een lagere energierekening. Bel ons gerust als u meer wilt weten over uw mogelijkheden: 0229 – 714310 of mail: info@beplus.nl

Samengevat

BEplusWF is en blijft voor u volop in bedrijf. Juist nu staan wij meer dan ooit graag voor u klaar. Doe uzelf niet tekort door niet te bellen of te mailen.

Verduurzamen zonder investering? Meld u vast aan!

Wij kunnen ons voorstellen dat u nu liever niet zelf niet investeert in zonnepanelen. Maar u wilt wél lagere energielasten. Daarover zijn wij nu in gesprek met gemeenten en banken. Meld u nu vast aan zodat wij u meteen van dienst kunnen zijn. Mail “profiteren zonder investeren” met uw gegevens naar: info@beplus.nl en wij vertellen u op basis van uw wensen meer over uw mogelijkheden voor lagere energielasten.

Het werk gaat gewoon door!

Het werk van onze combinatie (BEplusWF – EPNH) gaat gewoon door.

Op de foto de zonnestroominstallatie die mei 2020 wordt opgeleverd bij de timmerfabriek Tegon in Wieringerwerf: 896 panelen met een totale productie van ca. 250.000 kWh per jaar.